Ville Laaksosesta Rauman telakan uusi operatiivinen johtaja

1.2.2021 Mediatiedotteet

Rauma Marine Constructions on nimittänyt operatiiviseksi johtajakseen Ville Laaksosen. Laaksonen seuraa tehtävässä Timo Suistiota, joka keskittyy jatkossa rooliinsa RMC:n varatoimitusjohtajana.

Rauman telakkaa operoiva Rauma Marine Contstructions (RMC) on nimittänyt uudeksi operatiiviseksi johtajakseen (Chief Operating Officer) laivatekniikan insinööri Ville Laaksosen. 38-vuotias Laaksonen aloittaa tehtävässään 1. helmikuuta, 2021. Hän liittyy myös osaksi RMC:n johtoryhmää, missä hänen vastuualueenaan on tuotanto.

Laaksonen on toiminut aiemmin Meyer Turku Oy:n varustelutuotannon johtajana ja osana telakkayhtiön johtoryhmää.

”RMC on kasvanut korona-ajasta huolimatta vuonna 2020 liikevaihdoltaan isommaksi kuin Rauman telakka on koskaan aiemmin ollut, ja olen iloinen, että Ville Laaksonen liittyy vahvaksi osaksi kasvutarinaamme. Johdon vahvistaminen Villen kaltaisilla dynaamisilla johtajilla kertoo uuden laivanrakennussukupolven esiinmarssista vastuutehtäviin”, RMC:n toimitusjohtaja Jyrki Heinimaa toteaa.

RMC:n operatiivisena johtajana tähän asti toiminut varatoimitusjohtaja Timo Suistio keskittyy jatkossa varmistamaan yhtiön kasvustrategian toteutumista, kehittämään projektijohtamista ja tukemaan myyntiä.