Uusi alku vanhalle tarinalle

Rauma Marine Constructions on vuonna 2014 perustettu, kokoluokassaan ainoa kokonaan kotimaisesti omistettu laivanrakennusyhtiö. Olemme erikoistuneet monitoimimurtajien, matkustaja-autolauttojen ja puolustusvoimien tarvitsemien alusten rakentamiseen ja huoltamiseen.

Jokainen tilaus toteutetaan käsityönä osaavan kumppaniverkostomme kanssa. Yhdessä meillä on kyky rakentaa erittäin korkeatasoista osaamista vaativia, kansainvälisen huipputason aluksia.

Lue lisää Rauma Marine Constructionsin tarinasta täältä.

Kaikki uutiset

Uutiset

05.01.2018
Rauma Marine Constructionsin ensimmäinen uudisrakennuslaiva laskettiin vesille
13.12.2017
Tule rakentamaan tulevaisuuden laivanrakennusyhtiötä kanssamme!
05.12.2017
Rauma Marine Constructionsin kasvutarina jatkuu uudella johdolla
09.08.2017
Merentutkimusalus Aranda uudistuu täysin – erikoisaluksen korjaaminen haastaa suomalaisen telakkaosaamisen

Tutkimusalus Arandan peruskorjaus

Suomen ympäristökeskuksen merentutkimusalus Arandan peruskorjaus aloitettiin Rauman telakalla loppukesästä 2017.

Arandan korjauksella ja uudistamisella halutaan taata aluksen toimintakyky 2030-luvulle asti. Uudistuksen yhteydessä Arandan keskelle lisätään uusi lohko ja sekä sen perää että peräkantta muotoillaan uudelleen. Lisämetrit mahdollistavat paitsi tutkimus- ja laboratoriotilojen laajentamisen myös siirtymisen uusien tutkimuksellisten vaatimuksien mukaiseen, täysin sähköiseen voimansiirtoon. Lue lisää täältä.

Kumppanimme

Rauma Marine Constructionsin toimintamalli perustuu laajaan ja osaavaan kumppaniverkostoon. Tässä esittelemme sopimuskumppaneitamme. 

Ermail Oy

Meillä on pintakäsittelylaitokset Raumalla ja Eurajoella.

Raumalla toimimme telakka-alueella Seaside Industry Parkin yrityspuiston lohkomaalaushalleissa. Täällä onnistuu erittäin suurten kappaleiden laadukas ja tehokas pintakäsittely. Yrityspuistossa olevat tuotantotilat ja Rauman sataman läheisyys avaavat logistisesti uudenlaisia mahdollisuuksia projektitoimituksille.

Tuotantotiloissamme Eurajoella käsittelemme niin pienet kuin suuret kappaleet aina 80 tn asti. Yli 3000 m2 tuotantotilat, laaja kenttä, sekä varastotilat mahdollistavat suurtenkin kappaleiden tehokkaan sarjavalmistuksen.

Lohkomaalaus

Seaside Industry Parkin toimipisteessä käytössämme ovat telakka-alueen lohkomaalaushallit. Lohkomaalaamon toimitilat mahdollistavat erittäin suurten kappaleiden pintakäsittelyn hallituissa olosuhteissa.

Alueella käytössämme ovat siirto- ja nostokalusto suurten kappaleiden käsittelyyn.

Luotettava kumppani

Ulkoistamalla pintakäsittelytoiminnot meille asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Lue lisää yrityksestämme täältä.

Kaikki työpaikat

Avoimet työpaikat

Rauma Marine Constructions hakee jatkuvasti uusia osaajia riveihinsä.

Mikäli et löytänyt sopivaa paikkaa avoinna olevista työpaikoista, voit myös lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen careers@rmcfinland.fi.

Avoin haku
Lue lisää RMC:n avoimesta hausta.