Uusi alku vanhalle tarinalle

Rauma Marine Constructions on vuonna 2014 perustettu, kokoluokassaan ainoa kokonaan kotimaisesti omistettu laivanrakennusyhtiö. Olemme erikoistuneet monitoimimurtajien, matkustaja-autolauttojen ja puolustusvoimien tarvitsemien alusten rakentamiseen ja huoltamiseen.

Jokainen tilaus toteutetaan käsityönä osaavan kumppaniverkostomme kanssa. Yhdessä meillä on kyky rakentaa erittäin korkeatasoista osaamista vaativia, kansainvälisen huipputason aluksia.

Lue lisää Rauma Marine Constructionsin tarinasta täältä.

Kaikki uutiset

Uutiset

15.10.2020
Laivue 2020 -projektin päälaitehankintasopimukset on solmittu
18.09.2020
Tallinkin uuden shuttle-aluksen MyStarin köli laskettiin Rauman telakalla
11.09.2020
Aurora Botnia laskettiin vesille Rauman telakalla
21.07.2020
TT-Line Company on vetäytynyt Rauma Marine Constructionsin kanssa tehdystä aiesopimuksesta

Hammershus – RMC:n ensimmäinen uudisrakennuslaiva

RMC:n ensimmäistä uudisrakennuslaivaa, Molslinjen-varustamon tilaamaa Hammershus-matkustaja-autolauttaa, rakennettiin Rauman telakalla vuosina 2017–2018. Laiva aloitti liikennöintinsä syksyllä 2018.

158 metriä pitkän ja 23,5 metriä leveän laivan matkustajakapasiteetti on 720 henkilöä. Jopa 17,7 solmua kulkeva laiva seilaa täysin rikittömällä polttoaineella. Sen polttoaineen kulutus on erittäin alhaista, ja alus täyttää myös kaikki voimassa olevat ja lähivuosina voimaan tulevat ympäristömääräykset.

Hammershus-alus rakennettiin kokonaisuudessaan Raumalla ja sen työllistämisvaikutus oli arviolta tuhat henkilötyövuotta.

Lue lisää täältä.

Kumppanimme

Rauma Marine Constructionsin toimintamalli perustuu laajaan ja osaavaan kumppaniverkostoon. Tässä esittelemme sopimuskumppaneitamme. 

Ermail Oy

Meillä on pintakäsittelylaitokset Raumalla ja Eurajoella.

Raumalla toimimme telakka-alueella Seaside Industry Parkin yrityspuiston lohkomaalaushalleissa. Täällä onnistuu erittäin suurten kappaleiden laadukas ja tehokas pintakäsittely. Yrityspuistossa olevat tuotantotilat ja Rauman sataman läheisyys avaavat logistisesti uudenlaisia mahdollisuuksia projektitoimituksille.

Tuotantotiloissamme Eurajoella käsittelemme niin pienet kuin suuret kappaleet aina 80 tn asti. Yli 3000 m2 tuotantotilat, laaja kenttä, sekä varastotilat mahdollistavat suurtenkin kappaleiden tehokkaan sarjavalmistuksen.

Lohkomaalaus

Seaside Industry Parkin toimipisteessä käytössämme ovat telakka-alueen lohkomaalaushallit. Lohkomaalaamon toimitilat mahdollistavat erittäin suurten kappaleiden pintakäsittelyn hallituissa olosuhteissa.

Alueella käytössämme ovat siirto- ja nostokalusto suurten kappaleiden käsittelyyn.

Luotettava kumppani

Ulkoistamalla pintakäsittelytoiminnot meille asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Lue lisää yrityksestämme täältä.

Kaikki työpaikat

Avoimet työpaikat

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa vahvistamme organisaatiotamme merkittävästi tulevina vuosina. Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Lue lisää meistä ja työpaikoistamme urasivuiltamme/avoimet työpaikat.

Mikäli et löytänyt sopivaa paikkaa avoinna olevista työpaikoista, voit myös lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen careers@rmcfinland.fi.

Haemme laatuosastollemme konfiguraatioinsinööriä
Lue lisää konfiguraatioinsinöörin tehtävästä
Haemme kansivarusteluosastolle suunnittelijoita
Lue lisää kansivarusteluosaston suunnittelijan tehtävästä
Haemme koneistosuunnitteluosastollemme valmistussuunnittelukoordinaattoria
Lue lisää valmistussuunnittelukoordinaattorin tehtävästä
Haemme koneistosuunnitteluosastollemme konetiimiin akselilinja-, potkuri-, peräsin-, ohjauspotkuri- ja evävakainjärjestelmien suunnittelijaa
Lue lisää koneistosuunnittelun suunnittelijan tehtävästä
Haemme koneistosuunnitteluosastollemme putkistotiimiin kuiva- ja märkäjäte-, sekä jäteöljy- ja suojakaasujärjestelmien suunnittelijaa
Lue lisää koneistosuunnittelun suunnittelijan tehtästä
Haemme koneistosuunnitteluosastollemme putkistotiimiin meri- ja makeavesijäähdytys-, höyry-, kuumavesi- ja kuumaöljyjärjestelmien suunnittelijaa
Lue lisää koneistosuunnittelun suunnittelijan tehtävästä
Haemme koneistosuunnitteluosastollemme putkistotiimiin pilssivesi-, painolasti-, peilaus- ja ilmaputkijärjestelmien suunnittelijaa
Lue lisää koneistosuunnittelun suunnittelijan tehtävästä
Haemme runkosuunnitteluosastollemme runkosuunnittelijaa
Lue lisää runkosuunnittelijan tehtävästä
Haemme sähkösuunnitteluosastollemme systeemivastaavia ja projektikoordinaattoria
Lue lisää sähkösuunnittelun systeemivastaavien ja projektikoordinaattorin tehtävästä
Avoin haku
Lue lisää RMC:n avoimesta hausta.