Presidentti Sauli Niinistö vieraili RMC:llä

29.1.2016 Mediatiedotteet

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vieraili Rauma Marine Constructionsilla tiistaina 26.1.2016 osana vierailuaan Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Presidentti tutustui Rauman meriteollisuuden toimintaan ja kuuli RMC:n tuoreimmat kuulumiset niin positiivisesti päättyneestä viime vuodesta kuin hyvistä tulevaisuuden odotuksistakin. Presidentti kertoi uskovansa raumalaisen laivanrakennuksen valoisaan tulevaisuuteen.

”RMC on raumalaisen laivanrakennusperinteen jatkaja, ja meille on tärkeää turvata jatkossakin Suomen meriklusterin elinvoimaisuus ja arktisen meriteollisuuden arvoketju. Presidentti oli erityisen kiinnostunut RMC:n uudesta verkostomaisesta toimintamallista,” kertoo RMC:n toimitusjohtaja Heikki Pöntynen.

Presidentti Niinistö kertoi RMC:n työn olevan hänelle jo entuudestaan tuttua. Hän tunsi Dubaihin Burj Al Arab -hotellin yhteyteen tulevan kelluvan viihdekeskuksen, jonka elementit on tehty Raumalla. Nämä beach platform -elementit ovat parhaillaan matkalla raskaskuljetuslaivalla kohti määränpäätään.

Presidentin kanslian tiedote vierailusta:
http://www.presidentti.fi/Public/default.aspx?contentid=340830&nodeid=44807&culture=fi-FI