Rauma Marine Constructions työnantajana

Rauma Marine Constructionsilla työskentelee erilaisissa tehtävissä 150 laivanrakennuksen asiantuntijaa. Olemme laivasuunnittelun asiantuntijaorganisaatio, joka edustaa maailman korkeinta osaamista arktisessa laivanrakennuksessa. Rauman vahvat perinteet laivanrakennuksessa näkyvät yhtiön maineessa ja luovat vakaan perustan sen toiminnalle.

RMC panostaa suomalaiseen työhön ja laatuun sekä sen turvaamiseen myös tulevaisuudessa. RMC haluaa omalla toiminnallaan olla luomassa työpaikkoja Suomeen.

Työilmapiirimme perusta on hyvä yhteishenki ja toisiaan kunnioittavat työkaverit, joita johdetaan oikeudenmukaisesti. Yhtiössä tunnistetaan ja kunnioitetaan erilaisuutta. Vastuu hyvästä työilmapiiristä kuuluu kaikille.

Tyytyväisyysbarometrin (2017) mukaan RMC:n työntekijät tuntevat itsensä arvostetuiksi, niin työntekijöinä kuin työkavereinakin. Yhtiön tulevaisuudennäkymiä pidetään hyvinä. Työympäristössä parhaana pidetään mahdollisuutta keskustella työtovereiden kanssa päivittäin. Samoin kehutaan työympäristön turvallisuutta ja avoimuutta. Melkein kolmannes RMC:n työntekijöistä on jo suositellut RMC:tä työnantajana, ja reilu puolet suosittelisi kysyttäessä lämpimästi.

Raumalaisella telakalla ja siellä toimivilla yhtiöillä on pitkät perinteet. Näistä perinteistä ammentava RMC tarjoaa jatkuvasti uramahdollisuuksia niin laivan- ja teräsrakentamisen kuin suunnittelun ja myynninkin ammattilaisille sekä intoa täynnä oleville uusille lupauksille. Laivue 2020 -hanketta varten perustetun mentorointiohjelman tarkoituksena on juurikin siirtää telakalla jo olevaa osaamista seuraaville sukupolville. On tärkeää, että tietotaito ja osaaminen saadaan säilytettyä ja siirrettyä eteenpäin.

Rauma Marine Constructions tarjoaa sinulle aitiopaikan alan johtavien toimijoiden joukossa.

Vahvuutemme

Hyvä työkulttuuri, työntekijöiden hyvinvointi ja laaja ammattitaito ovat perusarvojamme, joita vaalimme toiminnassamme. Meille on tärkeää, että työntekijämme kokevat työnsä arvokkaaksi ja pääsevät käyttämään laajaa osaamistaan avoimessa ja jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä.

Työkulttuuri

Tyytyväisyysbarometrin (2017) mukaan työntekijämme tuntevat itsensä arvostetuiksi, niin työntekijöinä kuin työkavereinakin. RMC:n tulevaisuudennäkymiä pidetään hyvinä. Työntekijöiden tarpeiden huomioiminen on meille tärkeää. Tarjoamme henkilöstöllemme jatkuvaa koulutusta ja kehitysmahdollisuuksia.

Työhyvinvointi

Panostamme työhyvinvointiin ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Meille on tärkeää, että työntekijämme tuntevat itsensä arvostetuiksi. Turvallisuus ja avoimuus tekevät työympäristöstä viihtyisän.

Laaja ammattitaito

RMC:n omat asiantuntijat ovat laivasuunnittelun ja laivanrakennuksen moniosaajia. Monella on alan kokemusta yli 30 vuoden takaa. RMC:ltä löytyy niin laivan- ja teräsrakentamisen kuin suunnittelun ja myynninkin ammattilaisia. Laaja ammattitaito ja vahva projektinjohto takaavat laadukkaan jäljen.