Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

Raumalla on yli 70-vuotiset perinteet nykyaikaisessa laivanrakennuksessa, ja telakan toiminta on taas vahvassa nousussa. Olemme solmineet syyskuussa 2019 merivoimien uusien Pohjanmaa-luokan alusten rakentamissopimuksen. Alusten suunnittelu on käynnissä Raumalla, ja ne rakennetaan vuosina 2022–2025. Korvetit on määrä toimittaa merivoimille vuoteen 2028 mennessä. Lisäksi olemme solmineet aiemmin rakentamissopimukset AS Tallink Groupin kanssa Helsinki-Tallinna-välille tulevasta uudesta aluksesta sekä Kvarken Linkin kanssa Vaasa–Uumaja-välisen matkustaja-autolautan rakentamisesta.

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme uusia, monialaisia osaajia joukkoomme Rauman telakalle. Erityisesti etsimme laivasuunnittelun asiantuntijatöistä kiinnostuneita tekijöitä suunnitteluorganisaatioomme. Lisäksi tarvitsemme projektiplannereita ja asiantuntijoita organisaatiomme tukitoimintoihin. Voit olla jo kokenut tekijä tai tekemisen paloa laivasuunnittelua kohtaan tunteva uusi tekijä. Olemme valmiita perehdyttämään ja kouluttamaan uusia kykyjä laivasuunnittelun mielenkiintoiseen ja haasteelliseen maailmaan.

Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihin ja jätä hakemuksesi tästä.

Lisätietoja avoimista työpaikoista antaa henkilöstöpäällikkö Johanna Peltomaa, etunimi.sukunimi@rmcfinland.fi

Kaikki rekrytoivat esimiehet sekä HR-rekrytoijat näkevät avoimet hakemukset järjestelmässämme. Rekrytointikohtaisiin hakemuksiin on pääsy vain ko. rekrytointiin osallistuvilla henkilöillä. Kaikkia rekrytointiprosessissa saatavia tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja lainsäädännön (henkilötietolaki, laki yksityisyyden suojasta työelämässä) edellyttämällä tavalla. Hakemustasi säilytetään 12 kk.

Document Controller
Lue lisää tehtävästä
Teollistamisinsinööri – konetekniikka
Lue lisää tehtävästä
Työnjohtaja
Lue lisää tehtävästä
Sähkökäyttöönottaja
Lue lisää tehtävästä
Systeemivastaava – painolasti- ja tyhjennysjärjestelmät
Lue lisää tehtävästä
Systeemivastaava – jäähdytysjärjestelmät
Lue lisää tehtävästä
Avoin haku
Lue lisää RMC:n avoimesta hausta.