Telakka

Toimimme Raumalla Seaside Industry Parkissa yhdessä kymmenien muiden laivanrakennuksen ja meriteollisuuden veturiyritysten kanssa.

Meillä on 30 vuoden vuokrasopimus laivanrakennukseen tarvittavista tiloista alueella. Myös terästuotantotilat on vuokrattu käyttöömme toistaiseksi.

Käytössämme olevat tilat sijaitsevat logistisesti erinomaisella alueella Rauman sataman vieressä hyvien meri-, maa- ja rautatieyhteyksien äärellä.

260 x 85 m
kuivatelakka
450 tn
nostokapasiteetti
220 + 240 m
varustelulaiturit
150 000 dwt
rakennuskapasiteetti

Huippulaadukasta terästuotantoa

Olemme vuodesta 2021 alkaen tehneet merkittäviä investointeja sekä laivanrakennukseen tarkoitetun monitoimihallin rakennuttamiseen että osavalmistukseen.

Osana osavalmistuksen investointeja uusimme polttokoneen ja T-palkkien valmistuslinjan sekä modernisoimme profiilinkatkaisuaseman ja paneelilinjat.

Investointien myötä pystymme kasvattamaan tuotantokapasiteettia sekä teräsosien mittatarkkuutta ja suoruutta erityisesti ohuissa levyissä, mikä parantaa tuotteen laatua merkittävästi.

Monitoimihalli sota-aluksia varten

Rakennutimme telakka-alueelle modernin monitoimihallin, jossa rakennetaan Laivue 2020 -hankkeen monitoimikorvetit Suomen Merivoimille. Hallia voidaan hyödyntää myös muissa projekteissa.

Monitoimihalli on 186 metriä pitkä, 44 metriä leveä ja 32 metriä korkea. Kokonaistilavuudeltaan yli 226 000 kuution halli on yksi Rauman suurimmista teollisuusrakennuksista.

Halli on investointina merkittävä. Sen kokonaiskustannus on noin 26 miljoonaa euroa.