Olemme vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa vision syntymisestä lähtien

Yhdessä asiakkaidemme ja verkostokumppaneidemme kanssa muovaamme unelmista konkreettisia aluksia. Palvelemme meriteollisuutta ja tuemme asiakkaidemme arvokkaita brändejä. Teemme tämän yhdistämällä vuosikymmenten kokemuksen ja asiantuntemuksen modernien alusten rakentamisesta.

Jotta visiostamme tulisi totta, kuuntelemme asiakkaitamme tarkasti, emmekä vain kuuntele; meidän on ymmärrettävä toisiamme kokonaisvaltaisesti, jotta voimme tuntea asiakkaiden syvimmät pyrkimykset. Onneksi emme ole tässä yksin. Meillä on vahva kumppaniverkosto, joka edesauttaa yhteisymmärrystä. Yhdessä työskentelemme joka päivä, jotta visioista tulisi todellisuutta.

1
mrd. € arvoinen tilauskirja
6
alusta rakennettavana
300
omaa asiantuntijaa
2014
perustamisvuosi
20+
verkostokumppania
100 %
kotimainen omistus

Tavoittelemme innovatiiviisia ratkaisuja, jotka kestävät aikaa

Tänään rakennettavan aluksen on pystyttävä seilaamaan maailman meriä vielä kymmenien vuosien kuluttua. Siksi laivanrakentajan rooli uuden, ympäristöystävällisemmän laivasukupolven luomisessa on merkittävä.

Tässä hyödynnämme laajan yhteistyökumppaniverkostomme kehittämiä innovatiivisia ratkaisuja ja mahdollistamme niiden toteuttamisen käytännössä.

Uskomme yli toimialojen ulottuvaan yhteistyöhön

Olemme aktiivinen toimija läpi meriteollisuuden koko arvoketjun: tutkimuksen, suunnittelun, rakentamisen, operoinnin ja ylläpidon. Uskomme siihen, että kestävien ratkaisujen käyttöön saamiseksi tarvitaan yhteistyötä ja keskustelua yli maantieteellisten ja toimialarajojen.

Järjestämme vuosittain meriteollisuuden sidosryhmäseminaarin, jossa keskustelemme ratkaisuista alan ajankohtaisiin haasteisiin. Vuoden 2021 seminaarin aiheena olivat laivojen tulevaisuuden käyttövoimat, ja vuoden 2022 aiheena talvimerenkulun merkitys Suomen huoltovarmuudelle.

Tarjoamme ainutlaatuisia mahdollisuuksia osaajille

Työskentely meillä ei tarkoita vain laivojen konkreettista rakentamista. RMC:llä tekevät töitä muun muassa sisustus- ja sähkösuunnittelun, IT:n, data-analytiikan, talouden ja myynnin ammattilaiset.

Olemme yli 200 hengen asiantuntijaorganisaatio, joka johtaa kymmeniä verkostoyrityksiä laivojen suunnittelu- ja rakennusprosessissa. Lopputuloksena syntyy nykyaikaisia erikoisaluksia, joita ei ole mahdollista päästä tekemään muualla.