Olemme haastavien aluksien erityisosaajia

Henkilöstöstämme iso osa on tehnyt pitkän uran aiemmissa Raumalla toimineissa telakkayhtiöissä. Rauman telakalla vuosina 1990–2014 toimineet telakkayhtiöt ovat rakentaneet lähes 40 kaupallista alusta. Yhdistämällä vuosikymmenten kokemuksen ja modernin laivanrakennusosaamisen pystymme tuottamaan tilaajan tarpeisiin räätälöityjä, teknisesti kehittyneitä huipputason aluksia vaativiin olosuhteisiin.

1
mrd. € arvoinen tilauskirja
6
alusta rakennettavana
200+
omaa asiantuntijaa
2014
perustamisvuosi
20+
verkostokumppania
100 %
kotimainen omistus

Tavoittelemme innovatiiviisia ratkaisuja, jotka kestävät aikaa

Tänään rakennettavan aluksen on pystyttävä seilaamaan maailman meriä vielä kymmenien vuosien kuluttua. Siksi laivanrakentajan rooli uuden, ympäristöystävällisemmän laivasukupolven luomisessa on merkittävä.

Tässä hyödynnämme laajan yhteistyökumppaniverkostomme kehittämiä innovatiivisia ratkaisuja ja mahdollistamme niiden toteuttamisen käytännössä.

Uskomme yli toimialojen ulottuvaan yhteistyöhön

Olemme aktiivinen toimija läpi meriteollisuuden koko arvoketjun: tutkimuksen, suunnittelun, rakentamisen, operoinnin ja ylläpidon. Uskomme siihen, että kestävien ratkaisujen käyttöön saamiseksi tarvitaan yhteistyötä ja keskustelua yli maantieteellisten ja toimialarajojen.

Järjestämme vuosittain meriteollisuuden sidosryhmäseminaarin, jossa keskustelemme ratkaisuista alan ajankohtaisiin haasteisiin. Vuoden 2021 seminaarin aiheena olivat laivojen tulevaisuuden käyttövoimat, ja vuoden 2022 aiheena talvimerenkulun merkitys Suomen huoltovarmuudelle.

Tarjoamme ainutlaatuisia mahdollisuuksia osaajille

Työskentely meillä ei tarkoita vain laivojen konkreettista rakentamista. RMC:llä tekevät töitä muun muassa sisustus- ja sähkösuunnittelun, IT:n, data-analytiikan, talouden ja myynnin ammattilaiset.

Olemme yli 200 hengen asiantuntijaorganisaatio, joka johtaa kymmeniä verkostoyrityksiä laivojen suunnittelu- ja rakennusprosessissa. Lopputuloksena syntyy nykyaikaisia erikoisaluksia, joita ei ole mahdollista päästä tekemään muualla.