RMC työnantajana

Olemme 300 hengen asiantuntijaorganisaatio, joka johtaa kymmeniä verkostoyrityksiä laivojen suunnittelu- ja rakennusprosessissa. Meillä suunnitellaan ja rakennetaan nykyaikaisia erikoisaluksia, joita ei ole mahdollista päästä tekemään muualla.

Työskentely meillä ei tarkoita vain laivojen konkreettista rakentamista. Tulevaisuuden laivojen parissa tekevät töitä muun muassa sisustus- ja sähkösuunnittelun, IT:n, data-analytiikan, talouden ja myynnin ammattilaiset.

1 mrd. €
arvoinen tilauskirja
6
alusta rakennettavana
300
omaa asiantuntijaa
20+
verkostokumppania
100 %
kotimainen omistus

Tehtävää on - ja osaajia tarvitaan

Meillä on tällä hetkellä rakennettavana kuusi alusta: Merivoimien neljä monitoimikorvettia ja kaksi matkustaja-autolauttaa TT-Line Companylle (Spirit of Tasmania). Tilauskirjamme ulottuessa aina 2020-luvun lopulle asti töitä on tarjolla vuosiksi eteenpäin.

Koska tekemistä riittää, haemme aktiivisesti joukkoomme uusia osaajia – sekä alan konkareita että nuoria tulokkaita.

Mikäli juuri sinun parasta osaamistasi vastaavaa tehtävää ei tällä hetkellä ole avoimissa työpaikoissamme, Suosittelemme lämpimästi laittamaan meille avoimen hakemuksen

Suomalaista osaamista maailmankartalle

Olemme kokoluokassamme ainoa 100-prosenttisesti suomalaisessa omistuksessa oleva laivanrakennusyhtiö.

Haluamme omalla toiminnallamme olla luomassa työpaikkoja Suomeen. Siksi panostamme suomalaiseen työhön ja laatuun sekä niiden turvaamiseen myös tulevaisuudessa.

Kotimaisuus näkyy myös valmistamissamme tuotteissa. Esimerkiksi vuonna 2021 valmistuneen ja Avainlippu-tunnuksen saaneen Auroran Botnian kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Hyvä yhteishenki ja keskinäinen kunnioitus

Työilmapiirimme perusta on hyvä yhteishenki ja toisiaan kunnioittavat työkaverit, joita johdetaan oikeudenmukaisesti – erilaisuus tunnistaen ja sitä kunnioittaen. Vastuu hyvästä työilmapiiristä kuuluu meille kaikille.

Tuoreimman henkilöstökyselymme (2022) mukaan työntekijämme tuntevat itsensä arvostetuiksi niin työntekijöinä kuin työkavereinakin. Yrityksemme tulevaisuudennäkymiä pidetään hyvinä. Työympäristössä parhaana pidetään mahdollisuutta keskustella työtovereiden kanssa päivittäin. Kehuja saa myös työympäristön turvallisuus ja avoimuus.

Yli puolet työntekijöistämme suosittelisi RMC:tä työnantajana lämpimästi ja lähes kolmannes työntekijöistämme kertoo näin tehneensä.

Kiinnostuitko?

Katso avoimet työpaikkamme tai vinkkaa osaamisestasi avoimella hakemuksella!