Tule osaksi meidän kasvutarinaamme

Selaa avoimia työpaikkoja

RMC:llä on huima kasvutarina. Vuonna 2014 perustettu täysin suomalaisessa omistuksessa oleva laivanrakennusyhtiö on moninkertaistanut toimintansa ja henkilöstömääränsä.

RMC on lähes 300 hengen asiantuntijaorganisaatio, joka johtaa kymmeniä verkostoyrityksiä laivojen suunnittelu- ja rakennusprosessissa. Meillä suunnitellaan ja rakennetaan nykyaikaisia erikoisaluksia, jotka ovat teknologialtaan edistyksellisiä. Olemme mukana monessa kehityshankkeessa, mm. hiilineutraalin meriväylän kehittämisessä Turku-Tukholma välille sekä täyssähköisen matkustaja-autolauttakonseptin luomisessa. Tällä hetkellä tilauskirjamme sisältää yhteen kuusi alusta. Neljä monitoimikorvettia Merivoimille ja kaksi matkustaja-autolauttaa TT-Line Companylle (Spirit of Tasmania).

Etsimme jatkuvasti motivoituneita osaajia joukkoomme. Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä ainutlaatuisessa toimintaympäristössä yhdessä laivanrakennuksen ammattilaisten kanssa.

Tehtävää on – ja osaajia tarvitaan. Tule rakentamaan kanssamme edistyksellisiä laivoja!

Hakumenettely

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme. Haemme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Jos avoimet työpaikat- sivustolla ei ole sinulle juuri nyt sopivaa tehtävää, niin voit myös jättää avoimen hakemuksen täältä.

Kaikki rekrytoivat esimiehemme ja HR-rekrytoijamme näkevät avoimet hakemukset järjestelmässämme. Rekrytointikohtaisiin hakemuksiin on pääsy vain kyseessä olevaan rekrytointiin osallistuvilla henkilöillä. Kaikkia rekrytointiprosessissa saatavia tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja lainsäädännön (henkilötietolaki, laki yksityisyyden suojasta työelämässä) edellyttämällä tavalla.

Hakemustasi säilytetään 12 kk.

Lisätietoja avoimista työpaikoista ja rekrytoinneista saat HR-osastolta: Mika Valtanen, etunimi.sukunimi@rmcfinland.fi