VAS koordinaattori

3.5.2023

Haemme Laivajärjestelmät-osastollemme VAS-koordinaattoria.

Koordinaattorin tehtävänä on projektin valmistussuunnittelun johtamiseen, ohjaamiseen ja valvontaan liittyvät tehtävät. Toimit teknisenä yhteyshenkilönä tuotannon ja suunnittelutoimistojen rajapinnassa. Hoidat oman projektisi osalta valmistussuunnittelun valvontaa, aineiston tarkastusta ja yhteyksiä tuotantotiimien kanssa. Ymmärrät laivan konehuonejärjestelyyn kuuluvien laitteiden ja ilmakanavien sekä putkistojen tilantarpeen ja keskinäisen riippuvuussuhteen.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/DI esim. laivanrakennus- tai konetekniikka) sekä kokemusta laivanrakennuksesta. Kokemus putkiston valmistussuunnittelusta katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä päätöksentekokykyä. Eduksi katsomme myös kokemuksen suunnittelunryhmän vetovastuutehtävistä. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa laivajärjestelmien osastopäällikkö Jukka Palmo. Jukkan tavoitat numerosta 040 514 0807.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.6.2023 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä