Työnsuunnittelija, sähkövarustelu

17.11.2023

Haemme työnsuunnittelu- ja materiaalinhallinta osastolle työnsuunnittelijaa, vastuualueena sähkövarustelu. Varmistat että työntekemisen edellytykset (piirustukset ja materiaalit) ovat aikatauluun nähden saatavilla. Teet projekteissa, määritellyllä alueella, tiivistä yhteistyötä aluepäälliköiden, työnjohtajien ja eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen- ja englannin taitoa. Hyvät tietotekniset taidot ja uusien järjestelmien sekä työskentelytapojen nopea oppiminen on työssä välttämätöntä.

Aikaisempi kokemus laivanrakennuksesta ja varustelumateriaalien parissa työskentelystä on etu, mutta ei välttämätöntä. Tehtävään soveltuva koulutus on sähkötekniikan erikoisammattitutkinto, teknikko, sähkötekniikan insinööri tai vastaava.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän yrityksessämme. Pääset mukaan laivanrakennukseen ja saat työsi kautta erittäin hyvän kokonaiskuvan varustelutuotannon rakennustavasta, aikataulusta, työtuntimääristä, sekä eri toiminnoista ja osa-alueista. Toimit tärkeänä osana kokonaisuutta selkeässä roolissa osana muuta asiantuntijatiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnsuunnittelun osastopäällikkö Juha Toivonen. Juhan tavoitat numerosta 044 7261621.

Hakuaika on voimassa 13.12.2023 asti.

Hae tästä