Tuotannonsuunnittelija

4.7.2023

Tuotannonsuunnittelija

Tulet toimimaan tuotannonsuunnittelijana RMC:n aluevarustelu – osastolla. Vastuullasi on laivaprojektien ja siinä sovittujen vastuualueiden ja -järjestelmien osalta tehtävä tuotannonsuunnittelu. Päivittäisessä työssäsi vastaat vastuullasi olevien verkostotoimijoiden tuotannonnsuunnittelun aktiviteettien toteutumisesta. Työ sisältää verkostotoimijoiden tuotannonsuunnittelijoiden opastuksen sekä muun tarvittavan organisoinnin tavoitteena aikataululle asetettujen tavoitteiden mukaisen asennusjärjestyksen toteutuminen ja hallinta sekä kehittäminen. Tehtävä on uusi ja tulet toimimaan yhdessä muun tuotannonsuunnittelutiimin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri tai DI), ja/tai aikaisempaa näyttöä ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä toimivaa yhteistyötä sisäisten- ja ulkoisten verkostojen kanssa. Tehtävässä vaaditaan tietoteknistä perusosaamista. Työskentelemme suomen- ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:sta työnantajana täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluevarustelun osastopäällikkö Mari Hovi. Marin tavoitat numerosta 041 731 4998.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.9.2023 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä