Työnjohtaja, kone

21.8.2023

Haemme tuotannon aluevarusteluun työnjohtajaa (kone).

Työnjohtajana vastaat omalle vastuualueellesi kuuluvien asennustöiden asennusvalvonnasta, asennustyöt suorittavien alihankkijoiden töiden koordinoimisesta, työsuoritusten etenemisestä ja teknisestä ohjauksesta. Varmistat työn edellytysten toteutumisen, materiaalien saatavuuden työmailla sekä työturvallisuuden toteutumisen. Työ sisältää työnkuvien tulkintaa verkostolle ja niihin liittyvien muutostöiden kommunikointia ja yhteistyötä suunnitteluosaston kanssa, edistymäpalavereihin osallistumisen ja raportoinnin aluepäällikölle.

Pätevyysvaatimuksena tehtävässä on soveltuva AMK- tai ammattikoulututkinto. Lisäksi vaatimuksina tekninen osaaminen sekä työkokemusta laivan koneistojärjestelmistä ja laitteista ja niiden asennuksista. Erityisesti arvostamme tuntemusta laivan koneistojärjestelmistä koko konealueilla ja/tai kuljetuskoneistoista sisältäen propulsiojärjestelmät.

Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä toimivaa yhteistyötä sisäisten- ja ulkoisten verkostojen kanssa. Työssä vaaditaan sekä suomen- että englanninkielen osaamista. Työnjohtajan tehtävä ei sisällä hallinnollista esihenkilövastuuta.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevarustelun osastopäällikkö Mari Hovi. Marin tavoitat numerosta 041 731 4998.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.9.2023 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä