Työnjohtaja

3.11.2022

Haemme työnjohtajia laivaprojektien käyttöönottoon

Työnjohtajana tehtävänäsi on antaa omalta osaltasi edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle laivanrakentamiselle. Vastaat työvaiheiden suunnittelusta, laadunvalvonnasta sekä yhteistyön sujuvuudesta alihankkijoiden ja verkoston osalta laivaprojekteissa käyttöönoton aikana. Vastaat myös työturvallisuuden toteutumisesta omalla vastuualueella. Työnkuva on monipuolinen ja myös itsenäinen. Päivittäinen työ sisältää usein asioiden selvittelyä ja ongelmien ratkaisua yhteisten tavoitteiden eteen. Vastuualueesi liittyy sähkö/automaatio järjestelmiin tai konepuolen järjestelmiin oman osaamisen ja koulutuksesi mukaan.

Arvostamme halua kantaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Laivanrakennus on yhteispeliä ja siksi hyvät yhteistyötaidot ovat tärkeitä. Kustannustietoinen työote ja aikataulujen pitävyys on osa kokonaisuuden hallintaa ja tärkeä osa työtä. Arvostamme erityisesti hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohto- tai verkoston ohjaustehtävistä. Kokemus laivanrakennuksesta on etu mutta ei välttämättömyys. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (Insinööri tai teknikko) sekä hyvä englannin kielen osaaminen.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:stä työnantajana täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Vainio numerosta +358 50 390 6527 tai Ilari Kankaanpää numerosta +358 50 4054665.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 27.12.2022 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä

Jaa: