Teollistamisinsinööri – konetekniikka

7.11.2022

Teollistamisinsinööri- konetekniikka

Tulet toimimaan asiantuntijana kuljetuskoneistot ja teollistaminen- osastolla. Alkuvaiheessa vastuullasi on teollistettavien rakenneyksiköiden konseptisuunnittelu yhteistyössä koneiston projekti-insinöörin kanssa. Tehtävä sisältää valmistavan konepajan alihankintasopimusten hankintatarpeiden määrittelyä, toimittajien kartoitusta ja valintaa sekä osallistumista neuvotteluihin ja katselmointeihin. Tehtävä sisältää myös meneillään olevien laivaprojektien tukemista konetilojen nykyisellään suunniteltujen modulointien toteuttamiseksi onnistuneesti.

Tehtävä on kokonaan uusi ja alkuvaiheen jälkeen tehtävään sisältyy myös:

  • Teollistettavien rakenneyksiköiden tekninen käsittely
  • Rakenneyksiköiden vakiointi ja vakioinnin ohjaus perussuunnittelu- ja reititysvaiheissa
  • Konepajalla tehtävän valmistussuunnittelun koordinointi
  • Rakenneyksikön rajapintojen koordinointi yhteistyössä ko. konealueen VAS-koordinaattorien kanssa
  • Valmistuksen aikainen yhteistyö konepajan kanssa sekä tarkastusten koordinointi ja valvonta
  • Konepajalla tehtävien tehdaskokeiden koordinointi ja valvonta

Sidosryhminä sinulla on RMC:n oma suunnittelutiimi ja tuotanto sekä oman vastuualueesi toimittaja- ja viranomaisverkosto.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri tai DI), sekä aikaisempaa kokemusta laivatekniikasta. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä toimivaa yhteistyötä sisäisten- ja ulkoisten verkostojen kanssa. Tehtävässä vaaditaan tietoteknistä perusosaamista (mm. AutoCad, Excel, Word). Työskentelemme suomen- ja englannin kielellä. Eduksi katsotaan aikaisempi konepajaverkoston tuntemus ja yhteistyö.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä.  Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:sta työnantajana täältä

Lisätietoja tehtävästä antaa kuljetuskoneistot- ja teollistaminen- yksikön  osastopäällikkö Mari Hovi. Marin tavoitat numerosta +358 41 731 4998.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 6.12.2022 mennessä.

Hae tästä

Jaa: