Systeemivastuullinen sisustussuunnitteluun

2.5.2022

Haemme sisustussuunnitteluosastolle  systeemivastuullista vakituiseen työsuhteeseen Raumalle.

Vastuualueenasi ovat laivan ovet, lukitus ja ikkunat. Tehtävänäsi on toimia nimetyn vastuualueen asiantuntijana sekä eri sidosryhmien (tilaajan, viranomaisten ja tuotannon) yhteyshenkilönä. Toimit myös teknisenä asiantuntijana laivan ovia, lukitusta ja ikkunoita hankittaessa.

Odotamme sinulta laiva-alan sääntöjen ja määräysten sekä laivan rakennustavan tuntemusta. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Koulutukseltasi voit olla insinööri tai DI. Sujuva suomen- ja englannintaito on välttämättömyys tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä mukaan työskentelemään ainutlaatuisten erikoisalusten parissa nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Pääset sekä vaikuttamaan oman työn tekemisen muotoihin että kehittämään yrityksen toimintaprosesseja entistä paremmiksi. Sisäisen tehtäväkohtaisen perehdytyksen kautta pääset nopeasti mukaan projekteihin. Lue lisää RMC:sta työnantajana täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sisustussuunnittelun osastopäällikkö Pekka Styf. Tavoitat Pekan numerosta 040 751 1643.

Tule mukaan tiimiin ja täytä sähköinen hakemuslomake 20.5.2022 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

 

Hae tästä

 

Jaa: