Systeemivastuullinen LNG-järjestelmä

17.9.2021

Haemme koneistosuunnitteluosastolle LNG-järjestelmien systeemivastuullista – tehtävän kuva tarkennetaan osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Olet nimetyn vastuualueen asiantuntija sekä eri sidosryhmien (toimittajan, tilaajan, viranomaisten ja tuotannon) ensisijainen tekninen yhteyshenkilö. Hoidat omalla vastuualueellasi hankinta-, suunnittelu- ja valmistusaikataulujen suunnittelua ja valvontaa. Toimit hankintaprosessin teknisenä tukena, hoidat piirustusten tarkastusta ja hyväksyntää. Tunnet omiin systeemeihisi liittyvät säännöt ja määräykset ja toimit myös tuotantovaiheessa näiden osa-alueiden asiantuntijana sekä yhteyshenkilönä. Teet asennus- ja käyttöönottovaiheen valvontaa ja käyttöönoton hyväksynnän yhdessä tuotannon kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus; olet kone-, koneautomaatio- tai laivanrakennusinsinööri tai DI. Ymmärrät laivan konehuonejärjestelyyn kuuluvien laitteiden ja ilmakanavien sekä putkistojen tilantarpeen ja keskinäisen riippuvuussuhteen.

Odotamme sinulta usean vuoden työkokemusta sekä laivanrakennusprosessin tuntemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta

Lisätietoja tehtävästä antaa koneistosuunnittelun osastopäällikkö Jari Yli-Tolppa puh. 040 5815014. Soittoaika arkisin klo 12.30-13.30.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 15.10.2021 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä

Jaa: