Systeemivastaava, sisustussuunnittelu

4.10.2023

Haemme sisustussuunnitteluosastollemme pakoteiden, rakenteellisen palosuojelun ja eristyksen systeemivastuullista vakituiseen työsuhteeseen Raumalle.

Tehtävässäsi toimit laivanrakennusprosessin ytimessä projektin rakenteelliseen paloturvallisuuden ja pakenemiseen liittyvien sääntöjen ja määräysten asiantuntijana, laatien tarvittavat aluksen perussuunnittelukaaviot ja toimien niihin liittyvien hankintojen teknisenä käsittelijänä, sekä eri sidosryhmien yhteyshenkilönä. Sidosryhminä sinulla ovat sisäisen verkoston ja oman tiimin lisäksi muun muassa tilaajat, viranomaiset, luokituslaitokset ja tuotanto. Tehtävänkuvaa ja vastuita voimme tarkentaa yhdessä osaamisesi ja työkokemuksen mukaan.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, laivanrakennusprojektin tuntemusta sekä laivaturvallisuuteen liittyvien sääntöjen, määräysten ja sopimusten tuntemista (esim. SOLAS, IGF, LSA ja FSS). Tarvitset myös ymmärrystä laivan turvallisuuteen liittyvien sääntöjen keskinäisistä riippuvuussuhteista ja rakenteesta.

Koulutukseltasi voit olla DI, insinööri tai vastaava. Menestyt tehtävässä, kun sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, olet joustava ja järjestelmällinen, sekä sinulla on hyvä paineensietokyky. Sujuva englanninkielen osaaminen on välttämättömyys.

Tarjoamme sinulle harvinaisen tilaisuuden päästä mukaan työskentelemään ainutlaatuisten erikoisalusten parissa nuoressa ja voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Pääset sekä vaikuttamaan oman työn tekemisen muotoihin että kehittämään yrityksen toimintaprosesseja entistä paremmiksi. Sisäisen tehtäväkohtaisen perehdytyksen kautta pääset nopeasti mukaan projekteihin.

Tule mukaan RMC:n tiimiin ja täytä sähköinen hakulomake 30.12.2023 mennessä. Tehtävää kannattaa hakea heti, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sisustuksen osastopäällikkö Pekka Styf . Tavoitat Pekan numerosta 040 751 1643 tai sähköpostilla pekka.styf@rmcfinland.fi.

Hae tästä