Systeemivastaava, sähköntuotanto

7.6.2023

Tulet toimimaan asiantuntijana RMC:n kuljetuskoneistot – osastolla. Vastuullasi on kuljetuskoneistoihin liittyvien sähkölaitteiden kokonaisvastuu esimerkiksi generaattorit, sähkömoottorit ja propulsiomoottorit. Vastaat myös omien systeemien teknisestä käsittelystä, jolloin toimit teknisenä yhteyshenkilönä tarjouskyselyihin, tarjouksiin ja tilauksiin liittyen eri osapuolien suuntaan ja osapuolien välillä. Lisäksi toimit teknisenä asiantuntijana eri tahoille oman vastuualueesi osalta.

Päivittäisiin työtehtäviin sisältyy mm.

  • konseptisuunnitteluvaiheessa systeemin perusratkaisun sovittaminen, eri variaatioiden tarkastelut ja päälaitteiden määrittely
  • laitetoimittajien aineistojen kommentointi ja katselmoinnin koordinointi
  • tehdaskokeiden koordinointi ja osallistuminen yhteistyössä muiden osallistujien kanssa
  • sopimusten maksupostien hyväksyntä
  • materiaalinhallinta sis. nimikkeistön luonti, aikataulutus jaksojen ja vaiheiden perusteella, teknisten tietojen ylläpito ERP-materiaalinhallintaohjelmassa komponenttitasolla
  • laitekohtaisten sertifikaattien yms. muiden dokumenttien ja todistusten koordinointi

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri tai DI), sekä ymmärrystä omien vastuusysteemien toiminnasta. Aikaisempi kokemus vahvavirtapuolen laitteista ja niiden toiminnasta sekä kokemus sähkösuunnittelusta on etu. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä toimivaa yhteistyötä sisäisten- ja ulkoisten verkostojen kanssa. Tehtävässä vaaditaan tietoteknistä perusosaamista (mm. AutoCad, Excel, Word). Työskentelemme suomen- ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:sta työnantajana täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kuljetuskoneistot-osaston osastopäällikkö Eemil Lehtola. Eemilin tavoitat numerosta 044 423 5220.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 31.9.2023 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä