Systeemivastaava, sähkön jakeluverkko

24.5.2023

Haemme sähkösuunnitteluosastolle sähkön jakeluverkoston systeemivastuullista.

Vastuullasi on laivan sähköverkon suunnittelu, mitoitus ja hankinta. Tehtäviisi kuuluu suunnitteluaineiston luominen, erilaisten sähköverkkojen mitoitus sekä niiden tarjouskyselyiden teko ja vertailu. Osallistut hankintaprosessiin yhdessä osastopäällikön ja hankinnan kanssa. Vastaat myös suunnitteluaineiston hyväksyttämisestä tilaajalla ja luokituslaitoksella.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sähköinsinööri/DI sekä muutaman vuoden työkokemus. Laivanrakennusprosessin tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle erittäin kiinnostavan tehtävän yrityksessämme. Nykyaikaisten erikoisalusten lukuisat monimutkaiset järjestelmät takaavat, että vastuu ja vaikutusmahdollisuudet sisältyvät kyseiseen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkösuunnittelun osastopäällikkö Mika Talvenmaa +358 400 158 609.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 23.6.2023 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Hae tästä