Systeemivastuullinen koneistosuunnitteluun

12.4.2022

Haemme koneistosuunnitteluosastolle konehuonejärjestelmien systeemivastuullista – tehtävän kuva tarkennetaan osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Tulet kasvamaan nimetyn vastuualueen asiantuntijaksi. Vastuullasi on toimia eri sidosryhmien (toimittajan, tilaajan, viranomaisten ja tuotannon) ensisijaisena teknisenä yhteyshenkilönä. Tehtävään sisältyy omalla vastuualueellasi hankinta-, suunnittelu- ja valmistusaikataulujen suunnittelua ja valvontaa. Toimit hankintaprosessin teknisenä tukena, hoidat piirustusten tarkastusta ja hyväksyntää. Tunnet jo (tai tulet oppimaan) omiin systeemeihisi liittyvät säännöt ja määräykset ja toimit myös tuotantovaiheessa näiden osa-alueiden asiantuntijana sekä yhteyshenkilönä. Teet asennus- ja käyttöönottovaiheen valvontaa ja käyttöönoton hyväksynnän yhdessä tuotannon kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus; olet kone-, koneautomaatio- tai laivanrakennusinsinööri tai DI. Ymmärrät laivan konehuonejärjestelyyn kuuluvien laitteiden ja ilmakanavien sekä putkistojen tilantarpeen ja keskinäisen riippuvuussuhteen.

Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta sekä laivanrakennusprosessin tuntemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle erittäin kiinnostavan tehtävän yrityksessämme. Nykyaikaisten erikoisalusten lukuisat monimutkaiset järjestelmät takaavat, että vastuu ja vaikutusmahdollisuudet sisältyvät kyseiseen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa koneistosuunnittelun osastopäällikkö Jari Yli-Tolppa puh. 040 5815014. Soittoaika arkisin klo 12.30-13.30.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 15.5.2022 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä

 

Jaa: