Systeemivastaava – koneautomaatioinsinööri

28.4.2023

Haemme laivajärjestelmät- osastolle systeemivastaavaa.

Tulet toimimaan asiantuntijana RMC:n Laivajärjestelmät- tiimissä vastuina koneautomaatiosysteemit.

Tehtävässä toimit laivajärjestelmien ja sähkö/automaatiosuunnittelun rajapinnassa osallistuen projektin systeemikuvausten tekemiseen ja varmistat systeemisuunnittelun sähkö/automaatio-osuuden laillisuuden. Sidosryhminä sinulla on RMC:n sähkö/automaatio- ja hankintaosasto, toimittaja- ja viranomaisverkosto, luokituslaitokset ja tilaaja sekä RMC:n muu organisaatio.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri tai DI), sekä aikaisempaa kokemusta koneautomaatiosta ja/ tai sähköautomaatiosuunnittelusta. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä toimivaa yhteistyötä sisäisten- ja ulkoisten verkostojen kanssa. Tehtävässä vaaditaan tietoteknistä perusosaamista (mm. AutoCad, Excel, Word). Työskentelemme suomen- ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:sta työnantajana täältä

Lisätietoja tehtävästä antaa Laivajärjestelmät – osaston osastopäällikkö Jukka Palmo. Jukan tavoitat numerosta 040 514 0807.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.6.2023 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Hae tästä