Systeemivastaava – jäähdytysjärjestelmät

2.4.2022

Haemme laivajärjestelmät-osastolle Systeemivastaavaa. Tulet toimimaan asiantuntijana RMC:n laivajärjestelmät-tiimissä, meri- ja makeavesijäähdytysjärjestelmien systeemivastaavana.

Seuraat oman vastuualueesi perussuunnittelun etenemistä ja vastaat perussuunnitteluaineiston valmistumisesta. Toimit oman vastuualueesi laitteiden teknisenä käsittelijänä sekä käyttöönottovaiheessa tuotannon teknisenä tukena. Huolehdit osaltasi oman alueesi laadusta, aikataulusta sekä korjaavista toimenpiteistä. Sidosryhminä sinulla on RMC:n oma suunnittelutiimi ja tuotanto sekä ulkopuolisina sidosryhminä oman vastuualueesi toimittaja- ja viranomaisverkosto.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri tai DI), sekä aikaisempaa kokemusta laivatekniikasta. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä toimivaa yhteistyötä sisäisten- ja ulkoisten verkostojen kanssa. Tehtävässä vaaditaan tietoteknistä perusosaamista (mm. AutoCad, Excel, Word). Työskentelemme suomen- ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:sta työnantajana täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jukka Palmo. Jukan tavoitat numerosta 040 514 0807.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.62023 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä