Supplier Quality Coordinator

4.7.2023

Haemme QHSE – osastollemme vahvistusta toimittajalaaduntarkastukseen ja koordinointiin.

Vastaat tehtävässäsi määriteltyjen toimittajien edellytysten täyttymisen RMC:n laatuprosessien mukaan. Tehtävään sisältyy työn alla olevien tuotteiden laatutason ja dokumenttien tarkastukset eri vaiheissa sekä valmistusten lopputarkastukset toimittajien luona. Toimit osana muuta QHSE-tiimiä.

Sisäisinä verkostoina sinulla on muu RMC:n organisaatio ja ulkoisina verkostoina toimittajat, viranomaiset, luokituslaitos sekä asiakas. Tehtävässä raportoit QHSE-osaston päällikölle.

Pätevyysvaatimuksena on hitsauksen visuaalisen tarkastuksen pätevyys VT2 (tai vastaava osaaminen). Muiden NDT-tarkastusmenetelmien ja pintakäsittelyn tarkastamisen osaaminen tai pätevyydet ovat eduksi. Odotamme valitulta henkilöltä hitsausohjeiden, hitsaajien pätevyystodistusten ja materiaalitodistusten tulkinnan osaamisen. Kokemus hitsaajan työstä ja laivanluokitussääntöjen tuntemus on eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa QHSE-osaston päällikkö Ari Levomäki. Arin tavoitat numerosta 040 481 0024.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.9.2023 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä