Projekti-insinööri, koneistot

7.6.2023

Onko laivan koneistojärjestelmä tuttu? Löytyykö sinulta tietämystä ja kiinnostusta laivan erilaisista järjestelmistä? Osaatko hahmottaa mielessäsi tilan kolmiulotteisesti vain piirustusta katsomalla? Jos vastasit näihin myöntävästi, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Projekti-insinöörinä tulet toimimaan asiantuntijana RMC:lla kuljetuskoneistot- osastolla Päävastuualueesi on laivan koneiston yleisjärjestelyn suunnittelu (Machinery arrangement) ja ylläpito aina konseptista laivan luovutukseen, unohtamatta erilaisten koneisto- ja polttoaineratkaisujen vertailua. Toimit yhteistyössä systeemivastaavien kanssa ja olet vahvasti mukana laivan päälaitteiden määrittelyssä ja suunnittelussa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri tai DI), sekä aikaisempaa kokemusta laivatekniikasta ja -järjestelmistä. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä toimivaa yhteistyötä sisäisten- ja ulkoisten verkostojen kanssa. Tehtävässä vaaditaan tietoteknistä perusosaamista (mm. AutoCad, Excel, Word). Työskentelemme suomen- ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:sta työnantajana täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kuljetuskoneistot-osaston osastopäällikkö Eemil Lehtola. Eemilin tavoitat numerosta 044 423 5220.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.9.2023 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä