Project/Business Controller

18.8.2023

Haemme talous- ja rahoitusosastollemme Project Controlleria vakituiseen työsuhteeseen Raumalle.

Työskentelet pääasiassa monipuolisissa sisäisen laskentatoimen tehtävissä, jotka keskittyvät tyypillisesti yhteen laivaprojektiin/laivasarjaan kerrallaan. Keräät ja jalostat relevanttia dataa organisaatiosta ja tietojärjestelmistä yhtiön talousohjausta ja -ennustamista tukien. Laadit ja analysoit erilaisten ad hoc -laskelmien lisäksi kuukausittain projektin taloudelliset yhteenvedot, jotka raportoidaan johdolle yhtiön raportointiohjeistuksen mukaisesti. Työhösi voi sisältyä myös muita konsernin taloushallinnon tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Sinulla on kykyä ja kunnianhimoa kehittää osaamistasi pitkäjänteisesti. Viihdyt numeroiden parissa, sinulla on sosiaalisia taitoja verkostoitua ja työskennellä tiimeissä sekä hallitset yksityiskohtien ohella laajoja asiakokonaisuuksia. Talousosaamisen lisäksi olet kiinnostunut laaja-alaisesti liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista talouden tehtävistä, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet tai työuran alussa olevat laivanrakennusalasta ja projektiliiketoiminnasta kiinnostuneet henkilöt. Soveltuva koulutus tehtävään on kaupallinen tai tekninen koulutus esimerkiksi talouden-, tuotantotalouden tai tekniikan AMK- tai yliopistotutkinto. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Tehtävän hakuaika on voimassa 30.9.2023 asti. Aloitamme haastattelut heti ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa RMC:lle talousammattilaiseksi – näköalapaikalle alalla globaalisti ainutlaatuisten projektien pariin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talouspäällikkö Samuli Nurminen, puh. 050 3906500.

Hae tästä