Laivaturvallisuuden systeemivastuullinen

21.4.2022

Haemme sisustussuunnitteluosastollemme laivaturvallisuuden systeemivastuullista vakituiseen työsuhteeseen Raumalle.

Tehtävässäsi toimit laivanrakennusprosessin ytimessä laivaturvallisuuteen liittyvien lakisääteisten ohjesääntöjen ja koodien asiantuntijana sekä eri sidosryhmien yhteyshenkilönä. Sidosryhminä sinulla ovat sisäisen verkoston ja oman tiimin lisäksi muun muassa tilaajat, viranomaiset, luokituslaitokset ja tuotanto. Tehtävänkuvaa ja vastuita voimme tarkentaa yhdessä osaamisesi ja työkokemuksen mukaan.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, laivanrakennusprojektin tuntemusta sekä laivaturvallisuuteen liittyvien sääntöjen, määräysten ja sopimusten tuntemista (esim. SOLAS, IGF, LSA ja FSS). Tarvitset myös ymmärrystä laivan turvallisuuteen liittyvien sääntöjen keskinäisistä riippuvuussuhteista ja rakenteesta.

Koulutukseltasi voit olla DI, insinööri tai vastaava. Menestyt tehtävässä kun sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, olet joustava ja järjestelmällinen sekä sinulla on hyvä paineensietokyky. Sujuva englanninkielen osaaminen on välttämättömyys.

Tarjoamme sinulle harvinaisen tilaisuuden päästä mukaan työskentelemään ainutlaatuisten erikoisalusten parissa nuoressa ja voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Pääset sekä vaikuttamaan oman työn tekemisen muotoihin että kehittämään yrityksen toimintaprosesseja entistä paremmiksi. Sisäisen tehtäväkohtaisen perehdytyksen kautta pääset nopeasti mukaan projekteihin.

Tule mukaan RMC:n tiimiin ja täytä sähköinen hakulomake 22.5.2022 mennessä. Tehtävää kannattaa hakea aikailematta, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sisustussuunnittelun osastopäällikkö Pekka Styf p.040 751 1643

Hae tästä

Jaa: