Koneasentaja

8.8.2023

Koneasentajana tehtävänäsi on antaa omalta osaltasi edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle laivanrakentamiselle. Vastaat monipuolisesti koneasennuksiin liittyvistä tehtävistä rakennettavan laivan eri alueilla. Toimit yhteistyössä kumppaneiden ja verkoston osalta laivaprojekteissa käyttöönoton aikana. Huolehdit myös työturvallisuuden toteutumisesta omalla vastuualueella.

Arvostamme halua kantaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Laivanrakennus on yhteispeliä ja siksi hyvät yhteistyötaidot ovat tärkeitä. Arvostamme erityisesti hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä koneasennusten parissa. Kokemus laivanrakennuksesta on etu mutta ei välttämättömyys. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä hyvä englannin kielen osaaminen.

RMC:lla pääset työskentelemään kiinnostavien projektien ja työtehtävien parissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa osaamista ja kehittyä edelleen nuoressa ja voimakkaasti eteenpäin menevässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:stä työnantajana täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Vainio. Juhan tavoitat numerosta +358 50 390 6527.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.9.2023 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä