Koneasennusten aluepäällikkö

11.4.2022

Aluepäällikkönä vastaat varustelutuotannossa oman alueesi teknisten, laadullisten ja taloudellisten kriteerien täyttymisestä. Valvot ja vastaat oman projektisi elinkaaresta valmistussuunnitteluvaiheesta aina lopputarkastuksiin asti. Tyypillisiä valvontakohteitasi ovat päämoottorit, generaattorit, propulsio-järjestelmät sekä akselityöt.

Toimintatapamme on vahvasti verkostoitunutta ja verkostoyhteistyön koordinointi onkin olennainen ja tärkeä osa tehtävää. Koordinoit projektiin nimettyjen ja yritysten ja henkilöiden työskentelyä sekä vastaat resurssien riittävyydestä ja oikea-aikaisuudesta. Toimit yhteyshenkilönä ulkoisille sidosryhmille kuten asiakkaan edustajat, viranomaiset, luokituslaitokset, sekä yrityksen sisäisille sidosryhmille kuten suunnittelu ja muu projektiorganisaatio sekä ohjausryhmä.

Arvostamme aina asiakaslupausta, jolloin tuotannon tekninen, laadullinen ja taloudellinen suoriutuminen aikataulun mukaan on tärkeää. Vastaat ja raportoit oman projektin etenemisestä projektipäällikölle ja muulle projektille.

Tehtävään sisältyy myös vastuu oman alueen HSE -toiminnoista ja turvallisen työn edellytysten täyttymisestä alueella. Projektin loppuvaiheessa tuet tarvittaessa käyttöönottoprosessia konejärjestelmien osalta.

Tehtävän suorituspaikka on RMC Rauma satunnaisia matkustustarpeita lukuun ottamatta – esimerkiksi päämoottorien tehdaskokeet.

Pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia ja koet mielekkääksi vaihtelevan ja vastuullisen tehtävän. Osaat olla jämäkkä, pystyt tekemään päätöksiä, omaat hyvän ongelmaratkaisu- ja paineensietokyvyn. Toimit sujuvasti osana tiimiä, mutta vastaat itsenäisesti omasta vastuualueestasi. Kommunikoit verkostomme kanssa sujuvasti englannin kielellä.

Tehtävään vaaditaan joko soveltuva tekninen koulutus ja useamman vuoden työkokemus projektitehtävissä tai työn kautta hankittu tehtävään vaadittava tekninen- ja muu kompetenssi. Arvostamme etenkin laivapuolelta hankittua kokemusta. Kokemus esimiestyöstä, henkilöjohtamisesta sekä ymmärrys verkostomaisesta toiminnasta on työssä menestymisen kannalta merkittävä etu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomalainen Marko +358 417304780. Parhaimmin tavoitat Markon klo 9-11 ja 13-14 välillä.

Hae tästä

Jaa: