Haemme suunnitteluun standardisointi-insinööriä

Standardisointi-insinöörin tehtävänä on kehittää ja ylläpitää kustannustehokkaita ja laadullisesti käyttötarkoituksiinsa soveltuvia standardiratkaisuja sekä huolehtia että kaikilla osapuolilla on ajantasainen tieto käytettävissä.

Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä eri RMC:n toimintojen (suunnittelu, hankinta, ohjaus, tuotanto) ja verkoston edustajien kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kykyä analysoida kunkin ratkaisun teknis-taloudellisia vaikutuksia rakentamisvaiheessa sekä sen toimivuutta käyttöympäristössään aluksen elinkaaren aikana.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/DI esim. laivanrakennus- tai konetekniikka). Eduksi katsomme kokemuksen tuotannollisista tehtävistä. Tehtävään kuuluu standardikirjastojen ylläpito RMC:n dokumentinhallintajärjestelmässä sekä suunnittelutyökaluissa. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä päätöksentekokykyä. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista hallintaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Jari Lausmaa, jari.lausmaa@rmcfinland.fi / +358 40 754 2093.

Toimita hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.09.2020 mennessä osoitteeseen careers@rmcfinland.fi

Jaa: