fbpx

Haemme laivasuunnittelun, teräs- ja laivanrakentamisen sekä hallinnon osaajia

Organisaatiossamme työskentelee tällä hetkellä vajaa 90 henkilöä. Pääsääntöisesti työskentelemme erilaisissa laivasuunnitteluun ja laivan rakentamiseen liittyvissä tehtävissä.

Haemme joukkoomme tällä hetkellä lisää eri alan laivasuunnittelijoita, toimimaan esimerkiksi laivan sähkö, koneisto-, runko- ja sisustussuunnitteluun liittyvissä tehtävissä. Lisäksi olemme kiinnostuneita teknisen laskennan ja laivan kansivarustelun osaajista.

Laivan rakentamiseen liittyvissä tehtävissä haemme erityisesti tuotannon toimihenkilötehtäviin projektipäälliköitä, aluevastaavia ja työnjohtajia. Työntekijätehtävissä meillä on tarjolla töitä esimerkiksi teräsrakentamisen operaattoreille ja osavalmistajille. Lisäksi olemme kiinnostuneita kone-, putki- ja sähköasentajista.

Laivasuunnittelun ja laivan rakentamisen tueksi tarvitsemme henkilöstöä erilaisiin, monipuolisiin ja haastaviin hallinnon tehtäviin. Olemme kiinnostuneita erityisesti talouden ammattilaisista ja projekti controllereista sekä hankinnan ja toiminnanohjauksen osaajista.

Olemme kiinnostuneita sekä eri alojen kokeneista ammattilaisista että vasta työelämään siirtyvistä nuorista kyvyistä. Osaamisen ohella arvostammekin siis vähintään yhtä paljon innostunutta asennetta ja halua oppia. Panostamme henkilöstön kehittämiseen ja olemme valmiita perehdyttämään ja kouluttamaan joukkoomme myös uusia laivanrakennuksen ammattilaisia.

Meillä RMC:llä pääset osaksi avointa, joustavaa ja innostunutta työkulttuuria. Tarjoamme tehtävissämme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisessa liiketoimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin sekä kilpailukykyiset edut.

Otamme hakemuksia vastaan jatkuvasti, tutustumme jokaiseen hakemukseen ja olemme yhteydessä, mikäli sinulle sopiva rooli avautuu! Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen careers@rmcfinland.fi.

Jaa: