Haemme laatuosastollemme konfiguraatioinsinööriä

Haemme laatuosastollemme Laivue 2020 -hankkeeseen konfiguraatioinsinööriä, jonka tehtävänä on luoda, ylläpitää ja kehittää laivan konfiguraation (systeemit, laitteet ja komponentit) hallintaa. Lisäksi konfiguraatioinsinööri seuraa osaltaan konfiguraatiossa määriteltyjen systeemien, laitteiden ja komponenttien vaatimusten täyttymistä.

Tehtävässä toimit yhteistyössä RMC:n suunnittelun ja hankinnan, verkoston sekä tilaajan edustajien kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää muun muassa konfiguraatiohallinnan tuntemista, huolellista dokumentaatiota ja neuvottelutaitoja.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/DI ). Eduksi katsomme kokemuksen laivanrakennus- tai konetekniikan teollisuuden parissa. Tehtävässä tarvitaan soveltuvaa tietotekniikkaosaamista. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä päätöksentekokykyä. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista hallintaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Jarkko Merilä, jarkko.merila@rmcfinland.fi / +358 40 746 5390.

Toimita hakemuksesi ja CV:si viimeistään 8.11.2020 mennessä osoitteeseen careers@rmcfinland.fi

Jaa: