Haemme koneistosuunnitteluumme teknistä käsittelijää

22.10.2021

Haemme koneistosuunnitteluosastolle konehuonejärjestelmien teknistä käsittelijää – tehtävän kuva tarkennetaan osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Lämmönvaihtimet, pumput, venttiilit ja muut laivaan tulevat koneistojärjestelmien pienkomponentit ovat sinulle tuttuja ja osaat niiden tehontarpeen laskennan ja virtaustekniikan.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus; olet kone-, koneautomaatio- tai laivanrakennusinsinööri tai DI. Ymmärrät laivan konehuonejärjestelyyn kuuluvien laitteiden ja ilmakanavien sekä putkistojen tilantarpeen ja keskinäisen riippuvuussuhteen.

Odotamme sinulta usean vuoden työkokemusta sekä laivanrakennusprosessin tuntemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta

Tarjoamme sinulle erittäin kiinnostavan tehtävän yrityksessämme. Nykyaikaisten erikoisalusten lukuisat monimutkaiset järjestelmät takaavat, että vastuu ja vaikutusmahdollisuudet sisältyvät kyseiseen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa koneistosuunnittelun osastopäällikkö Jari Yli-Tolppa puh. 040 5815014. Soittoaika arkisin klo 12.30-13.30.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.11.2021 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä

Jaa: