Haemme koneistosuunnitteluumme systeemivastaavaa laivojen vesijärjestelmiin

28.12.2021
Haemme koneistosuunnitteluosastolle laivan vesijärjestelmien systeemivastuullista – tehtävän kuva tarkennetaan osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Olet nimetyn vastuualueen asiantuntija sekä eri sidosryhmien (toimittajan, tilaajan, viranomaisten ja tuotannon) ensisijainen tekninen yhteyshenkilö. Hoidat omalla vastuualueellasi hankinta-, suunnittelu- ja valmistusaikataulujen suunnittelua ja valvontaa. Toimit hankintaprosessin teknisenä tukena, hoidat piirustusten tarkastusta ja hyväksyntää. Tunnet omiin systeemeihisi liittyvät säännöt ja määräykset ja toimit myös tuotantovaiheessa näiden osa-alueiden asiantuntijana sekä yhteyshenkilönä. Teet asennus- ja käyttöönottovaiheen valvontaa ja käyttöönoton hyväksynnän yhdessä tuotannon kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus; olet LVI-, kone-, koneautomaatio- tai laivanrakennusinsinööri tai DI. Ymmärrät laivan konehuonejärjestelyyn kuuluvien laitteiden ja ilmakanavien sekä putkistojen tilantarpeen ja keskinäisen riippuvuussuhteen.

Odotamme sinulta usean vuoden työkokemusta sekä laivanrakennusprosessin tuntemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle erittäin kiinnostavan tehtävän yrityksessämme. Nykyaikaisten erikoisalusten lukuisat monimutkaiset järjestelmät takaavat, että vastuu ja vaikutusmahdollisuudet sisältyvät kyseiseen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa koneistosuunnittelun osastopäällikkö Jari Yli-Tolppa puh. 040 5815014. Soittoaika arkisin klo 12.30-13.30.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 31.1.2022 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä >

Jaa: