Haemme koneistosuunnitteluumme projektikoordinaattoria

23.3.2021

Olet koneistosuunnittelun asiantuntija sekä eri sidosryhmien (toimittajan, tilaajan, viranomaisten ja tuotannon) ensisijainen tekninen yhteyshenkilö. Hoidat koneistosuunnittelussa oman projektisi osalta hankinta-, suunnittelu- ja valmistusaikataulujen suunnittelua ja valvontaa. Toimit myös hankintaprosessin teknisenä tukena, hoidat piirustusten tarkastusta ja hyväksyntää sekä em. prosessien valmiusraportointia. Tunnet järjestelmiin liittyvät säännöt ja määräykset ja toimit myös tuotantovaiheessa näiden osa-alueiden asiantuntijana sekä yhteyshenkilönä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus; olet kone-, koneautomaatio- tai laivanrakennusinsinööri tai DI. Ymmärrät laivan konehuonejärjestelyyn kuuluvien laitteiden ja ilmakanavien sekä putkistojen tilantarpeen ja keskinäisen riippuvuussuhteen.

Odotamme sinulta usean vuoden työkokemusta sekä laivanrakennusprosessin tuntemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta

Lisätietoja tehtävästä antaa koneistosuunnittelun osastopäällikkö Jari Yli-Tolppa puh. 040 5815014. Soittoaika arkisin klo 12.30-13.30.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi  viimeistään 30.11.2021 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä

Jaa: