Haemme koneistosuunnitteluosastollemme systeemisuunnittelijoita

Haemme systeemisuunnittelijoita koneistosuunnitteluun

Koneistosuunnittelu vastaa laivan järjestelmien kuten propulsiojärjestelmien, voimalaitoksen, pakokaasu-, polttoaine-, palosammutus-, jäähdytys-, lämmitys-, vedentuotanto-, jätteidenkäsittely- kuten muidenkin putkistojärjestelmien kaavioiden sekä konetilojen järjestelypiirustusten suunnittelusta ja hyväksyttämisestä asiakkaalla sekä viranomaisilla. Sovimme kanssasi yhdessä järjestelmät, joihin tulet erikoistumaan.

Vastaat osaltasi suunnittelemiesi järjestelmien sääntöjen ja laivaerittelyn teknisten vaatimusten sekä sisällön täyttymisestä. Suunnitteluvaiheessa toimit asiantuntijana telakan ja suunnittelutoimistojen samoin kuin muidenkin ulkoisten toimijoiden välillä. Laivan rakennus- ja käyttöönottovaiheessa toimit tarvittaessa teknisenä asiantuntijana käyttöönottohenkilöiden tukena.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta edellä mainittujen järjestelmien parissa työskentelystä, mutta kokemus on korvattavissa myös oma-aloitteisella asioiden opiskelulla ja integroitumalla osaavaan suunnittelutiimiimme, joka antaa työllesi täyden tuen. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä sujuvaa tilaaja-, luokituslaitos- ja viranomaisyhteistyötä. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koneistosuunnittelun osastopäällikkö Juhani Suutari, +358 50 464 0447.

 

Jaa: