Haemme koneistosuunnitteluosastollemme putkistotiimin vetäjää

Laivan putkistot ovat laivan toiminnan ja operoinnin kannalta erittäin kriittisiä järjestelmiä. Järjestelmien kirjo on laaja ja kattaa muun muassa poltto- ja voiteluaine-, merivesi-, juomavesi-, painolasti- sekä palosammutus- ja jäähdytysputkistot.

Putkistotiimin vetäjänä toimit järjestelmäsuunnittelijoiden ryhmävastaavana. Osallistut laivan sopimuserittelyn ja laivakalkyylin laadintaan, tarkistat systeemikaaviot sekä vastaat ohjeiden ja järjestelmien perustietojen laadinnasta ja päivityksestä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi soveltuvan alan insinööri tutkinto, ja putkisto- ja pumppaustekniikan perusteiden tuntemusta. Laivaputkistojärjestelmien suunnittelukokemus, varsinkin perussuunnitteluvaiheesta, lasketaan eduksi. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä sujuvaa tilaaja-, luokituslaitos- ja viranomaisyhteistyötä. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koneistosuunnittelun osastopäällikkö Pasi Rosnell pasi.rosnell@rmcfinland.fi / +358 50 363 3840.

Jaa: