Haemme koneistosuunnitteluosastollemme putkistotiimiin pilssivesi-, painolasti-, peilaus- ja ilmaputkijärjestelmien suunnittelijaa

Pilssivesijärjestelmällä on tärkeä rooli laivan vuotovesien poistamisessa. Painolastijärjestelmän avulla huolehditaan laivan tasapainosta eri lastitilanteissa. Uusien ympäristönsuojelusäädösten myötä painolastivedenkäsittelystä, jossa poistetaan haitallinen mikroeliöstö, on tullut merkittävä osa laivateknologiaa. Tankkien ilmaputki- ja peilausjärjestelmät ovat oleellinen osa laivan runkotankkien käytössä, mikä on viranomaisten tarkkaan ohjaamaa.

Järjestelmäsuunnittelijana osallistut laivan sopimuserittelyn ja laivakalkyylin laadintaan, vastaat järjestelmien sääntöjen ja laivaerittelyn teknisten vaatimusten sekä sisällön täyttymisestä. Suunnitteluvaiheessa osallistut perussuunnitteluaineiston tekemiseen, toimit asiantuntijana telakan ja suunnittelutoimistojen sekä muiden ulkoisten toimijoiden välillä. Lisäksi osallistut järjestelmiisi liittyvien erityislaitteiden hankintaan teknisenä käsittelijänä. Laivan rakennus- ja käyttöönottovaiheessa toimit tarvittaessa teknisenä asiantuntijana käyttöönottohenkilöiden tukena.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi soveltuvan alan insinööritutkinto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta edellä mainittujen järjestelmien parissa työskentelystä, mutta kokemus on korvattavissa myös oma-aloitteisella asioiden opiskelulla ja integroitumalla osaavaan suunnittelutiimiimme, joka antaa työllesi täyden tuen. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä sujuvaa tilaaja-, luokituslaitos- ja viranomaisyhteistyötä. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa sekä tietoteknistä perusosaamista erityisesti AutoCad-, Excel-ja Word-ohjelmissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koneistosuunnittelun osastopäällikkö Pasi Rosnell (pasi.rosnell@rmcfinland.fi / +358 50 363 3840).

Jaa: