Haemme koneistosuunnitteluosastollemme konetiimiin akselilinja-, potkuri-, peräsin-, ohjauspotkuri- ja evävakainjärjestelmien suunnittelijaa

Akselilinja ja potkuri sekä peräsin, ohjauspotkuri ja evävakain ovat äärimmäisen tärkeä ja korvaamaton osa laivan liikkumista.

Osallistut laivan sopimuserittelyn ja laivakalkyylin laadintaan, vastaat osaltasi kyseisten järjestelmien/laitteiden sääntöjen ja laivaerittelyn teknisten vaatimusten sekä sisällön täyttymisestä. Suunnitteluvaiheessa osallistut perussuunnittelu aineiston laadintaan telakan ja suunnittelutoimistojen välillä. Lisäksi osallistut aineiston laadintaan myös muidenkin verkostotoimijoidemme välillä sekä osallistut laitteiden hankintaan teknisenä käsittelijänä. Osallistut tehdaskokeisiin ja laivan rakennus- ja käyttöönottovaiheessa toimit tarvittaessa teknisenä asiantuntijana käyttöönottohenkilöiden tukena.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi soveltuvan alan insinöörin tutkinto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta edellä mainittujen järjestelmien/laitteiden parissa työskentelystä, mutta kokemus on korvattavissa myös oma-aloitteisella asioiden opiskelulla ja integroitumalla osaavaan suunnittelutiimiimme, joka antaa työllesi täyden tuen. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä sujuvaa tilaaja-, luokituslaitos- ja viranomaisyhteistyötä. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa sekä tietoteknistä perus osaamista AutoCad, Excel, Word .

Lisätietoja tehtävästä antaa koneistosuunnittelun osastopäällikkö Pasi Rosnell (pasi.rosnell@rmcfinland.fi / +358 50 363 3840).

Jaa: