fbpx

Haemme koneistosuunnitteluosastollemme HVAC-suunnittelijaa, konesuunnittelijaa, LNG-systeemivastaavaa ja teknistä käsittelijää

Koneistosuunnittelun tehtävät liittyvät muun muassa seuraavien eri järjestelmien suunnitteluun ja hankintaan laivaprojekteissa. Koneistosuunnittelu hankkii laivasopimuksen edellyttämien teknisten vaatimusten mukaiset laitteet sekä laatii perussuunnitteluaineiston. Tarkastetun perussuunnitteluaineiston perusteella laaditaan valmistussuunnitteluaineisto, jonka perusteella laiva myöhemmin rakennetaan. Koneistosuunnittelu tarkastaa valmistussuunnitteluaineiston perussuunnittelun vaatimustenmukaisuuden sekä varmistaa aineistojen tuotantokelpoisuuden. Tuotantovaiheessa koneistosuunnittelun keskeisiä tehtäviä on antaa tarvittavaa teknistä tukea tuotanto-organisaatiolle erilaisissa eteen tulevissa tilanteissa.

Haemme koneistosuunnitteluosastollemme HVAC-suunnittelijaa

HVAC-suunnittelija toimii aluksen suunnittelussa osana systeemien suunnittelusta vastaavaa perussuunnittelutiimiä.

Vastaat laivaprojekteissa ilmastoinnin perussuunnittelusta, sekä toimit myös hankinnan tukena teknisen kyselyaineiston tuottamisessa ja toimittajien valinnassa.

Varsinaisen suunnitteluvaiheen aikana valvot ilmastointisuunnittelun etenemää ja sen oikeellisuutta. Osallistut vastuualueesi osalta luokitus-, viranomais- ja asiakasneuvotteluihin asiantuntijana.

Tehtävä edellyttää kykyä ryhmätyöskentelyyn sekä taitoa toimia ulkoisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu hankittujen laitteiden käyttöönottojen organisointi sekä dokumentoinnin hallinta.

Toivomme hakijalta:

  • Ilmastointijärjestelmien tekninen hallinta
  • Kykyä itsenäiseen suunnittelutyöhön
  • AutoCad osaaminen
  • Soveltuva tekninen koulutus
  • Suomen ja englannin hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen

Eduksi luetaan:

  • Laivatekniikan tunteminen

 

Haemme koneistosuunnitteluosastollemme konesuunnittelijaa

Konesuunnittelija vastaa propulsiojärjestelmän (pääkone-vaihde-akseli-potkuri) asennussuunnitelmista.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai käytännössä hankitut valmiudet tehtävien hoitoon. Toivomme sinulta nykyaikaisten suunnittelumenetelmien ja prosessien tuntemista, itsenäistä otetta, hyviä yhteistyö- ja koordinointitaitoja, sekä sujuvaa englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän meriteollisuuden näköalapaikalta sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi uusien laivaprojektien parissa.

 

Haemme koneistosuunnitteluosastollemme LNG-systeemivastaavaa

LNG-Systeemivastaava toimii suunnittelussa osana koneistosysteemien suunnittelusta vastaavaa perussuunnittelutiimiä.

Tehtävänäsi on toimia koneistosuunnittelutiimin ja telakan hankintaosaston välisenä linkkinä LNG-laite- ja -järjestelmähankintojen valmisteluvaiheessa.

Vastaat LNG-järjestelmien laitteiden teknisen osuuden valmistelusta varsinaista hankintavaihetta varten. Osallistut hankintaprosessissa niin teknisiin kuin kaupallisiinkin neuvotteluihin laitetoimittajien kanssa. Toimit myös yhteyshenkilönä viranomaisten sekä luokituslaitoksen välillä käytävissä keskusteluissa.

Suunnitteluvaiheessa toimit asiantuntijana telakan ja suunnittelutoimistojen samoin kuin muidenkin ulkoisten toimijoiden välillä.

Lisäksi tehtäviin kuuluu hankittujen laitteiden käyttöönottojen organisointi yhteistyössä tuotantotiimimme kanssa, sekä ao. laitteiden ja järjestelmien dokumentaation kokoaminen.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta ja kaupallisen alan koulutus katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta LNG-järjestelmien parissa työskentelystä mutta kokemus on korvattavissa myös oma-aloitteisella asioiden opiskelulla ja integroitumalla osaavaan suunnittelutiimiimme, joka antaa työllesi täyden tuen. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä sujuvaa tilaaja-, luokituslaitos- ja viranomaisyhteistyötä. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

 

Haemme koneistosuunnitteluosastollemme teknistä käsittelijää

Tekninen käsittelijä vastaa laivaprojekteissa koneiston päälaitteiden, kuten pääkoneiden, alennusvaihteiden ja akselijohdon hankinnasta siihen liittyvän tekniikan osalta.

Tehtävänäsi on toimia suunnittelutiimin ja telakan hankintaosaston välisenä linkkinä laitehankintojen valmisteluvaiheessa. Vastaat vastuullasi olevien järjestelmien laitteiden teknisen osuuden valmistelusta varsinaista hankintavaihetta varten. Osallistut hankintaprosessissa niin teknisiin kuin kaupallisiinkin neuvotteluihin laitetoimittajien kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu hankittujen laitteiden käyttöönottojen organisointi yhteistyössä tuotantotiimimme kanssa, sekä ao. laitteiden ja järjestelmien dokumentaation kokoaminen.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta ja kaupallisen alan koulutus katsotaan eduksi. Arvostamme useiden vuosien kokemusta laivalaitteiden parissa työskentelystä mutta kokemus on korvattavissa myös oma-aloitteisella asioiden opiskelulla ja integroitumalla osaavaan suunnittelutiimiimme. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä sujuvaa tilaaja-, luokituslaitos- ja viranomaisyhteistyötä. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

 

Lisätietoja koneistosuunnittelun tehtävistä antaa koneisto suunnittelun osastopäällikkö Juhani Suutari, p. 050 464 0447.

Jaa: