fbpx

Haemme koneistosuunnittelun osastopäällikköä

KONEISTOSUUNNITTELUN OSASTOPÄÄLLIKKÖ

 

Nykyisen osastopäällikön ottaessa vastaan uudet tehtävät yhtiön sisällä haemme telakan koneistosuunnittelun osastopäällikköä johtamaan noin kahdenkymmen suunnittelijan osastoa.

Johdat koneistosuunnittelun linjaorganisaatiota, jonka tehtävänä on toteuttaa laivojen perussuunnittelua lähtökohtaisesti omalla henkilökunnalla ja valmistussuunnittelua yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Koneistosuunnittelu vastaa laivan eri koneistojärjestelmien kuten propulsiojärjestelmien, voimalaitoksen, pakokaasu-, polttoaine-, palosammutus-, jäähdytys-, lämmitys-, vedentuotanto-, jätteidenkäsittely- ja muiden putkistojärjestelmien kaavioiden ja konetilojen järjestelypiirustusten suunnittelusta ja hyväksyttämisestä asiakkaalla sekä viranomaisilla.

Tehtävä edellyttää insinöörin tai DI:n koulutusta ja kokemusta laivapuolen koneistotehtävistä sekä mielellään kokemusta esimiestehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä yhtiön sisällä että eri ulkoisten sidosryhmien kanssa: tilaajat, luokituslaitos, viranomaiset ja yhteistyöyritykset. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

 

Yhteydenotot ja hakemukset cv:n ja palkkatoivomuksen kera:

Suunnittelujohtaja Mikko Leppälä, mikko.leppala@rmcfinland.fi, +358 50 4647946

Jaa: