Haemme ICT-osastollemme ICT-specialistia

Haemme laivanrakennusteollisuuden ainutlaatuisiin projekteihin

ICT-SPECIALISTIA

Haemme IT-alan ammattilaista ICT-järjestelmän kehitys- ja ylläpitotehtäviin. Tehtäviisi kuuluu projektinhallinta- ja projektinseurantajärjestelmien kehitys ja ylläpito. Lisäksi tehtäviisi kuuluu projektilaskennan ja projekti-/talousraportoinnin kehitys ja ylläpito. Osallistut myös järjestelmäintegrointiin/-dokumentointiin, ohjeistukseen sekä toimit käyttäjätukena organisaatiolle.

Olet kiinnostunut asioiden eteenpäin viemisestä, kehittämisestä sekä uudesta teknologiasta. Sinulla on itsenäinen työskentelyote, hyvät kommunikointitaidot, olet järjestelmällinen ja tarkka. Olet vahva joukkuepelaaja ja pystyt hahmottamaan hyvin kokonaisuuksia ja priorisoimaan asioita. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Ymmärrät teollisuuden toimintaa ja prosesseja. Laivanrakennustoiminnan tuntemuksen katsomme eduksi. Sinulla on vahva projektinhallinta- ja projektiseurantajärjestelmien tuntemus. Lisäksi sinulla on kokemusta ERP:n, dokumentin- ja projektinhallinnan järjestelmähankkeista sekä tietokannoista.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän meriteollisuuden näköalapaikalla, innostuneen työilmapiirin sekä kilpailukykyiset edut.

Tehtävästä lisätietoja antaa ICT-päällikkö Juha Hietanen, p. 043-200 3305 tai talousjohtaja Kai Nordman, p.040-576 2704.

 

 

Jaa: