Document Controller

14.11.2022

Haemme laatuosastolle Document Controlleria

Laivaprojektissa hyvin koordinoitu ja hallittu konfiguraatio- ja muutoshallinta on keskeinen menestystekijä. Työssäsi vastaat konfiguraatiohallintatiimin konfiguraatiorakennedokumentaation oikea-aikaisesta keräämisestä suunnittelun ja rakentamisen aikana dokumentaatiohallintajärjestelmään ja sovittujen dokumenttien toimittamisesta tilaajan dokumentaationhallintajärjestelmään. Document Controllerina vastaat myös rakentamisen aikaisen muutoshallintadokumentaation ylläpidosta sisäisesti sekä projekteissa yhteisessä järjestelmässä. Lisäksi huolehdit asianosaisten tiedottamisesta sekä ylläpidät ajantasaista seurantaa dokumentaatiosta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta dokumentaationhallinnasta sekä dokumentaatiohallintajärjestelmistä. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä toimivaa yhteistyötä sisäisten- ja ulkoisten verkostojen kanssa. Tehtävässä vaaditaan hyvää tietoteknistä perusosaamista. Työskentelemme suomen- ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä.  Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:sta työnantajana täältä

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Ari Levomäki. Arin tavoitat numerosta 040 481 0024

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.11.2022 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä

Jaa: