Automaatiojärjestelmien systeemivastuullinen

5.5.2022

Haemme automaatiojärjestelmien systeemivastuullista sähkösuunnitteluosastolle vakituiseen työsuhteeseen Raumalle.

Vastuualueenasi on laivan automaatiojärjestelmän suunnittelu, hankinta ja järjestelmien yhteensovittaminen. Tehtävä sisältää laivajärjestelmiin kuuluvien anturointien määritystä ja hankintaa. Järjestelminä ovat kaikki aluksessa olevat automaatiota sisältävät laitteistot. Osallistut hankintaprosessiin yhdessä osastopäällikön ja hankinnan kanssa ja vastaat myös suunnitteluaineiston hyväksyttämisestä tilaajalla ja luokituslaitoksella.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI) ja muutaman vuoden työkokemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta. Aikaisempi laivanrakennus-prosessin tuntemus on eduksi.

Tarjoamme sinulle erittäin kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Nykyaikaisten erikoisalusten lukuisat monimutkaiset järjestelmät antavat sinulle mahdollisuuden vaikuttaa ratkaisuihin sekä samalla myös mahdollisuuden kehittyä omassa työssä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:stä työnantajana täältä

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkösuunnittelun osastopäällikkö Mika Talvenmaa. Tavoitat Mikan numerosta +358 400 158 609.

Tule mukaan ammattilaisten tiimiin ja täytä sähköinen hakemuslomake 22.5.2022 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

 

Hae tästä

Jaa: