Aluepäällikkö (propulsio)

4.4.2023

Haemme tuotannon aluevarusteluun aluepäällikköä (propulsio)

Aluepäällikkönä päätehtäväsi on vastata kokonaisvaltaisesti oman alueesi osalta asennustöiden teknisestä toteutuksesta, koordinoimisesta ja etenemisen aikataulu- ja kustannusseurannasta asennusvaiheen aikana. Ennen asennusvaihetta osallistut sopimusten valmisteluun, suunnitteluaineiston katselmointiin ja tarvittaessa tehdaskokeisiin sekä vastaat asennustöiden suunnittelusta yhteistyössä asennukset suorittavan alihankkijan kanssa. Vastuualueesi on laivan propulsiolaitteiden asennus, joka kattaa koko kuljetuskoneiston eli propulsiolaitteet, peräsimet, evävakaimet, akselijohto, vaihde, pääkoneiden paikalleen asennus ja linjaus. Aluepäällikön tehtävään sisältyy päivittäistä laivan rakennustyömaalla läsnäoloa ja asennustöissä päivittäin esille tulevien haasteiden ratkaisemista. Päivittäisenä työparina sinulla on kuljetuskoneistojen asennukset tunteva työnjohtaja, joka toimii laivan rakennustyömaalla asennusvalvojana ja raportoi sinulle.

Asennustöiden koordinoimisen lisäksi tehtävä sisältää mm. materiaalivirtojen ohjausta, laadun varmistamista ja seurantaa sekä HSE:n toteutumisen työmailla. Sidosryhminä sinulla on RMC:n muu organisaatio mm. tuotanto, suunnittelu ja toimitusketjun hallinta sekä ulkoiset verkostot ja toimittajat. Tehtävässä raportoit tuotanto-päällikölle.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva AMK-tutkinto tai soveltuva DI- tutkinto sekä aikaisempaa työkokemusta propulsiolaitteista. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä toimivaa yhteistyötä sisäisten- ja ulkoisten verkostojen kanssa. Työssä vaaditaan sekä suomen- että englanninkielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevarustelun osastopäällikkö Mari Hovi. Marin tavoitat numerosta 041 731 4998.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.6.2023 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä