3D-mallinnuksen ja kaapelien systeemivastuullinen

5.5.2022

Haemme 3D -mallinnuksen ja kaapelien systeemivastuullista sähkösuunnitteluosastolle vakituiseen työsuhteeseen Raumalle.

Tehtävänäsi on 3D- mallin luominen ja tarkistaminen, jotta materiaalit ja kaapeliradat saadaan sijoitettua malliin. Työsi sisältää muun muassa laitteiden nimeämistä ja sijoituksen tarkastamista mallissa. Myös mallin kehittäminen on tärkeä osa kokonaisuutta. Systeemivastuullisena vastaat myös konseptivaiheessa kaapeleiden sekä kaapeliratojen määrityksestä ja osallistut hankintaprosessiin yhdessä osastopäällikön ja hankintaorganisaation kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI) sekä muutaman vuoden työkokemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta. Aikaisempi laivanrakennusprosessin tuntemus on eduksi.

Tarjoamme sinulle erittäin kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Nykyaikaisten erikoisalusten lukuisat monimutkaiset järjestelmät antavat sinulle mahdollisuuden vaikuttaa ratkaisuihin sekä samalla myös mahdollisuuden kehittyä omassa työssä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:stä työnantajana täältä

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkösuunnittelun osastopäällikkö Mika Talvenmaa. Tavoitat Mikan numerosta +358 400 158 609.

Tule mukaan ammattilaisten tiimiin ja täytä sähköinen hakemuslomake 22.5.2022 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

 

Hae tästä

Jaa: